Appareils et accessoires
Vårgrønnsakspenne
Prép. 10min
Total 45min
4 porsjoner
Ingrédients
-
squash delt i biter (3 cm)200 - 250 g
-
vann1600 g
-
grønne erter, ferske avskallet100 g
-
asparges tips100 g
-
penne rigate pasta200 g
-
olivenolje1 ss
-
geitost, hard delt i biter100 g
-
hvitløksfedd1
-
basilikumblader, ferske10 g
-
yoghurt naturell100 g
-
salt etter smak½ ts
-
malt svart pepper etter smak¼ ts
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Protides
16.3 g
Calories
1311 kJ /
310 kcal
Lipides
8 g
Fibre
5.5 g
Glucides
42.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Enkle pasta oppskrifter
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kylling Penne med safran
Pas d’évaluation
Makaronigrateng med flaskegresskar
Pas d’évaluation
Kylling-tagliatelle med pesto
Pas d’évaluation
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Pas d’évaluation
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Pas d’évaluation
Rekelinguine med krabbe
Pas d’évaluation
Squashpasta med røkt laks
Pas d’évaluation
Ravioli med reke og asparges basilikum
Pas d’évaluation
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Pas d’évaluation
Vegetarlasagne
Pas d’évaluation
Makaronigrateng
Pas d’évaluation