Appareils et accessoires
Kreplach
Prép. 30min
Total 55min
15 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
806 mg
Protides
12 g
Calories
766 kJ /
182 kcal
Lipides
5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Gegrilde kaas met champignons
Pas d’évaluation
Couscous van zeebarbeel met paprika
Pas d’évaluation
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Vastensoep
30min
Mousse van kaas
10min
Omelet met gehakt
1h 10min