Appareils et accessoires
Classic lemon tart
Prép. 20min
Total 3h 10min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
sea salt1 pinch
-
butter chilled and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
icing sugar50 g
-
egg yolks3
Filling
-
white sugar250 g
-
lemons zest only, no white pith3
-
eggs room temperature5
-
pouring (whipping) cream200 g
-
lemon juice (approx. 3 lemons)110 g
-
icing sugar to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
83.3 mg
Protides
9.5 g
Calories
2066 kJ /
492 kcal
Lipides
25 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
14.3 g
Glucides
60 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pavlova
6h
Sticky date pudding
1h 30min
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Hazelnut torte
3h 15min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Lemon meringue pie
3h
Lemon cake
2h
Chocolate mousse
3h 20min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Lemon delicious
1h 5min
Lemon tart
2h 15min
Caribbean carrot cake
2h 10min