
Appareils et accessoires
Vegetarian Pizza (TM6)
Prép. 25min
Total 1h 40min
8 portions
Ingrédients
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 oz
-
water room temperature7 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
active dry yeast (2 ¼ tsp)1 packet/envelope
-
bread flour14 oz
-
salt1 tsp
Topping and Baking
-
zucchini ends removed3 ½ oz
-
red onion halved vertically (1 small onion)4 oz
-
white button mushrooms whole, stem removed (5-6 mushrooms)3 oz
-
yellow bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed3 ½ oz
-
red bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed3 ½ oz
-
canned chopped tomatoes drained10 oz
-
shredded mozzarella (see Tip)7 oz
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Infos nut. par 1 portion
Calories
596 kcal /
2496 kJ
Protides
24 g
Lipides
20 g
Glucides
74 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
8 g
Sodium
696 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis