
Appareils et accessoires
Shredded Beef in Brown Ale
Prép. 20min
Total 10h 20min
4 portions
Ingrédients
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
chili powder to taste½ - 1 tsp
-
paprika½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste⅛ tsp
-
boneless beef chuck roast cut into 2-3 pieces (to fit into mixing bowl)28 oz
-
yellow onion cut into wedges (¼ in.)4 oz
-
canned crushed tomatoes14 ½ oz
-
dried red chilies2
-
balsamic vinegar½ oz
-
garlic cloves smashed2
-
brown ale12 oz
-
beef broth8 oz
-
baguettes sub or hoagie rolls, to serve
Infos nut. par 1 portion
Calories
363.6 kcal /
1521.1 kJ
Protides
47.1 g
Lipides
10.2 g
Glucides
17.8 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
4 g
Sodium
1064.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Better with Beer
11 Recettes
États-Unis
États-Unis