Shredded Beef in Brown Ale

Shredded Beef in Brown Ale

4.2 5 évaluations
Prép. 20min
Total 10h 20min
4 portions

Ingrédients

  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • dried thyme
    1 tsp
  • chili powder to taste
    ½ - 1 tsp
  • paprika
    ½ tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • ground cinnamon
    ⅛ tsp
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    ⅛ tsp
  • boneless beef chuck roast cut into 2-3 pieces (to fit into mixing bowl)
    28 oz
  • yellow onion cut into wedges (¼ in.)
    4 oz
  • canned crushed tomatoes
    14 ½ oz
  • dried red chilies
    2
  • balsamic vinegar
    ½ oz
  • garlic cloves smashed
    2
  • brown ale
    12 oz
  • beef broth
    8 oz
  • baguettes sub or hoagie rolls, to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 363.6 kcal / 1521.1 kJ
Protides 47.1 g
Lipides 10.2 g
Glucides 17.8 g
Fibre 3.2 g
Graisses saturées 4 g
Sodium 1064.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...