Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 130 g freekeh
- 500 g water, gefilterd plus extra voor het weken
- 250 g cherry tomaten, in helften gesneden
- 30 g kappertjes op azijn
- 50 g pijnboompitten
- 50 g gepelde walnoten
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 3 tl voedingsgist, (zie tips)
- ¼ tl gedroogde tijm
- 1 courgette, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 knoflookteentjes
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 2 takjes verse basilicum, alleen de blaadjes
- 3 paprika's, (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit
- 1 tl groentebouillonpasta, (zie tips)
- zout, om te kruiden
- gemalen zwarte peper, om te kruiden
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Protides
- 13.4 g
- Glucides
- 33 g
- Lipides
- 21.9 g
- Fibre
- 9.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 godz. 30 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
Pas d’évaluation
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Popeye's power bowl met bramen
Pas d’évaluation
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Pas d’évaluation
Azteca taart
1 godz.