Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Komkommersalade
- ½ Chinese kool, in stukken gesneden
- 1 rode paprika, ontpit en in stukjes gesneden
- 1 - 2 komkommers, continentaal, gespiraliseerd
- 1 wortel, gespiraliseerd
- 2 takjes verse korianderbladeren
- 1 takje verse muntblaadjes
- 60 g pinda, geroosterd (in olie of droog), ongezouten
Dressing
- 1 lente-ui, bijgesneden en in stukken gesneden
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 knoflookteentje
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden, gehalveerd en ontpit indien gewenst (optioneel)
- 1 ½ el tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 30 g limoensap
- 3 tl kokosbloesemsuiker
- 50 g Japanse ingemaakte gember, in julienne gesneden
- verse korianderbladeren
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 471.1 kJ / 112.2 kcal
- Protides
- 5.2 g
- Glucides
- 9.1 g
- Lipides
- 5.1 g
- Fibre
- 5.1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Shakshuka
50 Min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Pas d’évaluation
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Noten bolognese
35 Min