Versions compatibles
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ rode ui, (ongeveer 90 g), in helften gesneden
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 2 tl ciderazijn
- 100 g extra vergine olijfolie
- 40 g citroensap, (ongeveer 1 citroen)
- 8 takjes verse basilicumbladeren, (ongeveer 10 g)
- 25 g amandelvlokken
- ¼ tl zout, naar smaak
- 1 knoflookteentje
- 500 g water
- 500 g zoete aardappelen, geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 400 g witte kikkererwten, uit blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 60 g rucola
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Protides
- 8.8 g
- Glucides
- 27.8 g
- Lipides
- 30.2 g
- Fibre
- 8.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Vegetarische chili
1sa 5 dk
Shakshuka
50min
Soba noodle mee goreng
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Rucola taart
Keine Bewertungen
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Paella met kidneybonen
55min