Versions compatibles
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Gestoomde bieten
- 700 g water
- 900 g rauwe babybieten, rood, geschild en in kwarten of achtsten gesneden
- 4 knoflookteentjes, geplet
- 2 takjes verse tijm, alleen de blaadjes
- 20 curry blad, vers plus extra om te serveren
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
- zeezout naar smaak
- zwarte peper, gemalen naar smaak
- 1 el sherryazijn
Walnotensaus
- 80 g gepelde walnoten
- 150 g gele ui, in tweeën gesneden
- 2 el extra vergine olijfolie
- 125 g plantaardige melk, naar smaak
- 20 - 30 g sherryazijn
- ¼ tl pure ahornsiroop
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- pijnboompitten, geroosterd, om te serveren (optioneel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Protides
- 9.7 g
- Glucides
- 16.5 g
- Lipides
- 41.5 g
- Fibre
- 9.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Noten bolognese
35min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Pas d’évaluation
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50 min
Vegan boter
Pas d’évaluation
Vegan jus
40min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Pas d’évaluation
Italiaanse brunch
1h 30min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Boekweit met champignons
25min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Proteïnepudding
6h 35min