![Gestoomde rode biet met romige walnotensaus Gestoomde rode biet met romige walnotensaus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/74d1f414-33af-4ff3-ad63-bbdab0dddbe5/Derivates/3cbbafb2-63cd-4b3f-9b86-847cc0408cca.jpg)
Versions compatibles
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Gestoomde bieten
- 700 g water
- 900 g rauwe babybieten, rood, geschild en in kwarten of achtsten gesneden
- 4 knoflookteentjes, geplet
- 2 takjes verse tijm, alleen de blaadjes
- 20 curry blad, vers plus extra om te serveren
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
- zeezout naar smaak
- zwarte peper, gemalen naar smaak
- 1 el sherryazijn
Walnotensaus
- 80 g gepelde walnoten
- 150 g gele ui, in tweeën gesneden
- 2 el extra vergine olijfolie
- 125 g plantaardige melk, naar smaak
- 20 - 30 g sherryazijn
- ¼ tl pure ahornsiroop
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- pijnboompitten, geroosterd, om te serveren (optioneel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Protides
- 9.7 g
- Glucides
- 16.5 g
- Lipides
- 41.5 g
- Fibre
- 9.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
Pas d’évaluation
Sushi tacos
Pas d’évaluation
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Roze pompelmoes en rode bessensap
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Vegan kaas dip
40min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
200 g ui kleuren
25 Min