Versions compatibles
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Varkensvlees Wellington
- 1 varkenshaas, (ongeveer 500 g)
- 1 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra
- 200 g bevroren doperwten, ontdooid
- 1 bos verse bladpeterselie, (ongeveer 20 g), alleen bladeren
- 20 g water
- 1 bladerdeeg, rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)
- 2 el broodkruim
- 12 sneetjes spek, gezouten, gesneden
- 1 ei, opgeklopt
Champagne saus
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud
- 80 g ui, gehalveerd
- 10 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
150
g Champagne
ou 150 g mousserende witte wijn, type prosecco - 150 g water
- 1 el maïszetmeel
- 1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 3769 kJ / 905 kcal
- Protides
- 43 g
- Glucides
- 42 g
- Lipides
- 60 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Sushi tacos
Pas d’évaluation
Gevulde vis
1h 50min
Lookbrood met vegan kaas
Pas d’évaluation
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Gebakken buns
Pas d’évaluation
Honingraat
1h 30min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation