Ratatouille Galette

Ratatouille Galette

5.0 1 évaluation
Prép. 40min
Total 1h 40min
8 portioner

Ingrédients

bund
  • smør koldt, skåret i stykker (1-2 cm)
    150 g
  • hvedemel plus ekstra til drys
    300 g
  • vand, koldt
    90 g
  • havsalt
    ½ tsk
Topping
  • courgetter trimmet (2-3 zucchini - se tip)
    350 g
  • blomme tomater modne, men faste (så de passer ind i påfyldningsrøret- se tip)
    350 g
  • parmesanost skåret i stykker (3 cm)
    60 - 100 g
  • soltørrede tomater i olie drænet
    190 g
  • vand
    30 g
  • purløg, frisk finthakket
    10 g
  • havsalt plus ekstra til smag
    ½ tsk
  • hvedemel til drys
  • sort peber, stødt til smag
  • mælk for at glasere
  • basilikumblade til pynt

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 441 mg
Protides 122 g
Calories 1620 kJ / 387 kcal
Lipides 19 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 12 g
Glucides 45 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer