Appareils et accessoires
Harissa yoghurt dressing
Prép. 5min
Total 5min
265 g
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 265 g
Sodium
1033.2 mg
Protides
18.5 g
Calories
747.5 kJ /
178.7 kcal
Lipides
0.3 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
26.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Walnut and spinach pesto
5 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Roasted fennel dip
35 min
Fresh jalapeño dip
5 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Chilli and cheese nachos
35 min