Pea shakshuka with bacon dust

Pea shakshuka with bacon dust

4.8 12 évaluations
Prép. 10min
Total 55min
4 portions

Ingrédients

Bacon dust
  • rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
    150 g
Pea purée
  • water
    700 g
  • Vegetable stock paste to taste (see Tips)
    1 - 2 tsp
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
    1
  • ground black pepper plus extra to season
    2 pinches
  • frozen peas
    330 g
  • eggs
    4
  • sea salt to season
  • sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways
    130 g
  • goats cheese cut into pieces, to serve
  • pea shoots to serve
  • sourdough bread toasted (optional)
    4 slices

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1251.2 mg
Protides 34.3 g
Calories 3056.9 kJ / 730.6 kcal
Lipides 26.9 g
Fibre 8.2 g
Graisses saturées 10 g
Glucides 87.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...