Appareils et accessoires
Ranch Dressing
Prép. 15min
Total 2h 15min
475 g
Ingrédients
-
garlic clove1
-
sea salt¼ tsp
-
fresh parsley leaves only2 tbsp
-
fresh dill2 tbsp
-
fresh chives1 tbsp
-
mayonnaise270 g
-
sour cream120 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white vinegar½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
Tabasco1 dash
-
buttermilk60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 475 g
Sodium
2346.2 mg
Protides
5.5 g
Calories
9235.4 kJ /
2207.3 kcal
Lipides
236.8 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
43.1 g
Glucides
11.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Festive Camembert Wreath
1h 50min
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Pas d’évaluation
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Beetroot and horseradish relish
50min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Creamed pāua soup
1h
Big Mac-style sauce
4h
Apple cider dressing
5min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Low Carb Mushroom Gravy
45min