Appareils et accessoires
Gin and cucumber icy poles
Prép. 10min
Total 24h 15min
6 portions
Ingrédients
-
Lebanese cucumber (approx. 150 g) cut into pieces, plus an extra 6 slices1 ½
-
gin of choice (see Tips)120 g
-
sugar30 g
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
tonic water150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
5.8 mg
Protides
0.7 g
Calories
399.3 kJ /
95.4 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
10.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai pistachio chocolate balls
1h 45min
French onion dip
45min
Creamy pistachio pasta
40min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Gluten free focaccia bread
1h
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Placki (Thermomix® Cutter)
35min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Beetroot carpaccio with burrata
1h 25min
Ube ice cream
12h 10min
Easy Chinese beef and tomato
40min