Appareils et accessoires
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
595 mg
Protides
2 g
Calories
707 kJ /
169 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Onsen Eggs
50min
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1h 15min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Mapo tofu
30min
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Pas d’évaluation
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Fried Chives Pockets
45min
Sambal Sotong
1h 15min
Singapore Laksa
55min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Salt Bread
2h