Appareils et accessoires
Tamarind whiskey Sour
Prép. 5min
Total 1h 10min
4 glasses
Ingrédients
Spiced syrup
-
water250 g
-
sugar250 g
-
cinnamon quill1
-
star anise2
-
whole cloves2
-
grated nutmeg2 pinches
-
orange peel no white pith (4 x 1 cm strips)6 pieces
Cocktail
-
tamarind paste80 g
-
ice cubes plus extra serve100 g
-
freshly squeezed lime juice80 g
-
whiskey160 g
-
dehydrated orange slices (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
3.6 mg
Protides
0.2 g
Calories
499 kJ /
118.8 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Maple pecan ice cream
26h 30min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10min
Tomato and onion gravy (South African)
25min
Spicy Cheese Dip
20min
Beef, ale and dumpling stew
2h 55min
Steamed Rice
25min
Margarita
5min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 30min
Beef stock paste
3h
Pawpaw smoothie
10min
Pasta alla Vodka
15min