Appareils et accessoires
Glamorgan Sausages
Prép. 15min
Total 50min
10 pieces
Ingrédients
-
white bread torn in pieces300 g
-
olive oil20 g
-
leeks white part only, sliced (1 cm)200 g
-
Cheddar cheese Welsh or Caerphilly150 g
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh thyme leaves2 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs2
-
English mustard2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
egg whites from medium eggs2
-
sunflower oil for frying4 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
507.2 mg
Protides
8.2 g
Calories
971.2 kJ /
232.1 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
4.4 g
Glucides
18.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Home
23 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Taste of Wales
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Boiled Long Pasta
20min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Leek and Potato Soup
40min
Smoky Paprika Rub
5min
Pasta alla Nerano
40min
Cauliflower Cheese
50min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Cheese Sauce
15min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Boston Baked Beans
20min