Bruschetta med bønnepålegg

Bruschetta med bønnepålegg

Pas d’évaluation
Prép. 10min
Total 30min
4 porsjoner

Ingrédients

  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    50 g
  • vann
    1000 g
  • favabønner, frosne tint
    500 g
  • grønne erter, frosne
    50 g
  • hvitløksfedd
    2
  • basilikum, fersk bare blader
    2 kvister
  • vårløk trimmet og delt i kvarte
    2
  • oliven
    10
  • sitronsaft (ca. ½ sitron)
    2 ts
  • havsalt etter smak
    1 - 2 klyper
  • malt svart pepper etter smak
    1 - 2 klyper
  • surdeigsbrød delt i skiver (2 cm tykke) og ristet
    1
  • feta ost smuldret
    100 g
  • "extra virgin" oliven olje til pynt (valgfritt)
    1 ss
  • sitron kun skall, ingen hvit marg, til pynt (valgfritt)
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porsjon

Sodium 1392.4 mg
Protides 34.7 g
Calories 2753.5 kJ / 655.5 kcal
Lipides 18.7 g
Fibre 15.5 g
Graisses saturées 7.8 g
Glucides 78.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer