Appareils et accessoires
Detoxsalat
Prép. 10min
Total 10min
2 porsjoner
Ingrédients
Salat
-
brokkoli delt i buketter200 g
-
rødkål med kjerne, i skiver (5 cm)140 g
-
rødløk50 g
-
rød paprika i skiver (2 cm)50 g
-
avokado i terninger (1 cm)1
Dressing
-
yoghurt, 0.1% fett50 g
-
"extra virgin" oliven olje15 g
-
sitronsaft20 g
-
havsalt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
mandler, flak2 ss
-
chiafrø½ ss
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Sodium
75 mg
Protides
10.4 g
Calories
1577.7 kJ /
377.1 kcal
Lipides
28.3 g
Fibre
11.4 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
28.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Tid for detox!
11 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Eksotisk fruktpudding
Pas d’évaluation
Salat med sobanudler og tofu
Pas d’évaluation
Bruschetta med bønnepålegg
Pas d’évaluation
Avokadosorbet
Pas d’évaluation
Basilikumsorbet
Pas d’évaluation
Djevelegg
Pas d’évaluation
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Pas d’évaluation
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Pas d’évaluation
Asparges-og mangosalat
Pas d’évaluation
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Pas d’évaluation
Kjøttpaier med rosmarin
Pas d’évaluation
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30min