Appareils et accessoires
Eccles Cakes
Prép. 20min
Total 1h 45min
12 portions
Ingrédients
Pastry
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes180 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water2 Tbsp
Filling
-
unsalted butter25 g
-
dark brown sugar50 g
-
currants100 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
egg white1
-
caster sugar for sprinkling1 Tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.1 g
Calories
971 kJ /
232 kcal
Lipides
14.4 g
Glucides
23.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The British Isles on a Plate
88 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Dundee Cake
3h 10min
Lavender Shortbread
1h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Bakewell Tart
1h 50min
Bara Brith
10h
Farmhouse Fruit Cake
1h 20min
Mincemeat and Almond Tart
2h 15min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Cottage Loaf
3h 30min
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min