Appareils et accessoires
Eccles Cakes
Prép. 20min
Total 1h 45min
12 portions
Ingrédients
Pastry
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes180 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water2 Tbsp
Filling
-
unsalted butter25 g
-
dark brown sugar50 g
-
currants100 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
egg white1
-
caster sugar for sprinkling1 Tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.1 g
Calories
971 kJ /
232 kcal
Lipides
14.4 g
Glucides
23.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The British Isles on a Plate
88 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Bara Brith
10 godz.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Hot Cross Buns
3 godz. 50 min
Chelsea Buns
1 godz. 30 min
Shortcrust Pastry
5 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Rich Shortcrust Pastry
25 min
Garibaldi Biscuits
40 min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 godz.
Farmhouse Fruit Cake
1 godz. 20 min
Cornish Fairings
35 min
Piccalilli
12 godz. 35 min