Appareils et accessoires
Apricot Raspberry Cheesecake
Prép. 20min
Total 5h 30min
12 slices
Ingrédients
Shortcrust Pastry
-
butter soft, diced, plus extra for greasing100 g
-
plain flour160 g
-
cocoa powder25 g
-
sugar70 g
-
medium egg1
-
baking powder½ tsp
Filling
-
curd cheese (quark) or fromage frais500 g
-
milk150 g
-
sunflower oil70 g
-
sugar170 g
-
cornflour45 g
-
lemon juice20 g
-
medium eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
400 g tinned apricots, drained, quartered (1 x 410 g tin)apricots ripe, quartered400 g
-
150 g frozen raspberries, defrostedraspberries150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
9 g
Calories
1502 kJ /
359 kcal
Lipides
18.4 g
Glucides
39.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
COOKING FOR A CROWD
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Praline Cheesecake
4h 10min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20min
Unbaked Marbled Cheesecake
4h 35min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Gingerbread Chocolate Cake
4h 30min
Poppy seed strudel
3h 15min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Cheese pies
1h 25min
Apple crumble meringue slice
2h
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Raspberry Peach Crumb Cake
2h