Curry Fish

Curry Fish

4.6 57 évaluations
Prép. 5min
Total 35min
5 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    5
  • shallots
    50 g
  • dried chillies soaked and cut in pieces
    10
  • fresh ginger
    10 g
  • fresh lemongrass white part only, cut in slices
    2 stalks
  • fish curry powder
    30 g
  • cooking oil
    60 g
  • light soy sauce
    20 g
  • torch ginger flower (bunga kantan), bud only, cut in thin slices
    1 stalk
  • water
    500 g
  • homemade chicken stock powder
    10 g
  • fish tail (1 fish tail), scored
    500 - 600 g
  • salt
    1 tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • ladies' fingers
    8
  • tomatoes cut in wedges
    4
  • onions cut in slices (0.5 cm)
    100 g
  • fresh curry leaves leaves only
    1 sprig
  • coconut milk
    150 - 200 g
  • sugar
    1 tsp

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Protides 21 g
Calories 1661 kJ / 397 kcal
Lipides 27 g
Fibre 3 g
Glucides 18 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...