Chile con queso cob loaf

Chile con queso cob loaf

4.8 32 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
12 portions

Ingrédients

  • cob loaf (20 cm)
    1
  • mature cheddar cheese cut into cubes (3 cm)
    200 g
  • garlic clove
    1
  • cornflour
    2 tsp
  • pickled jalapeño chillies (see Tips)
    40 g
  • spring onions/green onions white parts cut into pieces (2 cm), green part thinly sliced, to serve
    4
  • Mexican chilli powder (see Tips)
    ¾ tsp
  • ground cumin
    ¾ tsp
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • cream cheese
    180 g
  • sour cream
    200 g
  • vegetable crudités of choice, to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 666.5 mg
Protides 14.7 g
Calories 1615.1 kJ / 386 kcal
Lipides 16.9 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 8.7 g
Glucides 44.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...