Appareils et accessoires
Cheesecakes in jars
Prép. 30min
Total 4h
6 jars
Ingrédients
Crumb base
-
butter20 g
-
40 g plain biscuitsdigestive biscuits40 g
-
nuts (e.g. hazelnuts, walnuts, pistachios, almonds)20 g
-
20 g honeybrown sugar20 g
Filling
-
cream cheese300 g
-
cream min. 30% fat50 g
-
sugar (caster sugar)60 g
-
1 tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
water400 g
Topping
-
mixed red berries, fresh or frozen200 g
-
sugar40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Protides
10 g
Calories
1636 kJ /
391 kcal
Lipides
26 g
Fibre
1.6 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Almond Biscotti
1h 50min
Matcha Wreath Cookies (Metric)
1h
Umali
1h 25min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Muhamara dip
5min
Plum slice
1h 30min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min
Gazelle horns
1h
Fruit Tart
2h 40min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min