Skirt Steak Spiralized Salad

Skirt Steak Spiralized Salad

4.5 2 évaluations
Prép. 20min
Total 35min
2 portions

Ingrédients

  • zucchini ends trimmed
    85 g
  • yellow summer squash ends trimmed
    60 g
  • carrots peeled
    140 g
  • extra virgin olive oil divided
    45 g
  • garlic cloves thinly sliced
    3
  • ginger, fresh peeled, thinly sliced
    5 cm
  • shiitake mushroom, fresh thinly sliced
    115 g
  • Chinese five-spice powder plus extra to season veggies, to taste
    1 tbsp
  • green onions trimmed, cut on bias
    4
  • salt to taste
    1 tsp
  • beef skirt thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)
    230 g
  • hoisin sauce
    60 g
  • sesame oil
    2 tsp
  • baby spinach, fresh
    140 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 648.4 kcal / 2712.9 kJ
Protides 30 g
Lipides 43.7 g
Glucides 36.3 g
Fibre 8.4 g
Graisses saturées 10.8 g
Sodium 647.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...