Appareils et accessoires
Meatballs with tomato sauce
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Meatballs
-
bread fresh or stale, cut in pieces40 g
-
milk80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 - 12 sprigs
-
garlic clove (optionnel)1
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
oil for greasing
Tomato sauce
-
garlic clove1
-
onions cut in halves50 - 80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
crushed tomatoes, canned600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
27 g
Calories
1507 kJ /
359 kcal
Lipides
23 g
Fibre
2.9 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
KL Hokkien Noodles
35 Min
Seville Orange Sorbet
3 Std. 25 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
Keine Bewertungen
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 Min
Mojito
Keine Bewertungen
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 Std. 20 Min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45 Min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Keine Bewertungen
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
2 Std. 15 Min
Roasted fennel dip
35 Min
Tarte Tatin
1 Std.
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 Min