Appareils et accessoires
Quick rainbow salad
Prép. 5min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
carrots cut into pieces (2 cm)200 gram
-
red peppers cut into pieces (3 cm)200 g
-
broccoli cut into florets, plus stems sliced (0,5 cm)200 g
-
apples stems removed, cut into quarters160 g
-
sunflower seeds unsalted30 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice15 g
-
honey1 tsp
-
mustard1 ½ tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.8 g
Calories
481 kJ /
115 kcal
Lipides
7.2 g
Glucides
9.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Grab & go
9 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Pas d’évaluation
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
5-Second Traffic Light Salad
5min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
Beetroot salad
10min
Broccoli Salad
5min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Beetroot salad
10min
Beetroot hummus
10min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min