Appareils et accessoires
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
Prép. 10min
Total 30min
3 portions
Ingrédients
-
eggplant, medium-sized cubed (½ in.)200 g
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
oregano, dried1 tbsp
-
onion100 g
-
garlic cloves2
-
ginger, fresh peeled, sliced thinly2 tsp
-
chicken breast fillet, skin on or skinless cut into strips (½ in.)255 g
-
turmeric, dried, ground¼ - ½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
cayenne pepper, dried, flake¼ tsp
-
wheat flour1 tbsp
-
tomato purée (concentrate)15 - 30 g
-
vegetable broth (see Tip)200 g
-
chickpea, canned drained395 g
-
plain yogurt high protein140 g
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
cilantro, fresh roughly chopped, to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
510 kcal /
2133.9 kJ
Protides
32.1 g
Lipides
22.3 g
Glucides
46.6 g
Fibre
12.2 g
Graisses saturées
4.1 g
Sodium
952.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Fabulous 50+ CA
5 Recettes
Canada
Canada