Appareils et accessoires
Veal stew (Blanquette de veau)
Prép. 20min
Total 1h 5min
4 portions
Ingrédients
-
water700 g
-
fresh thyme1 sprig
-
dried bay leaf2
-
fresh flat-leaf parsley1 bunch
-
veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)300 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters300 g
-
butter20 g
-
flour15 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
26 g
Calories
1293 kJ /
310 kcal
Lipides
16 g
Fibre
7 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
French Tradition on your Table
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Pas d’évaluation
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Cod with citrus butter
50min
Spicy Bean Curds
1h 15min
Barbecue Hollandaise
20min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Spicy Cornbread Gratin
Pas d’évaluation
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Baked spinach and eggs
40min
Baked Spinach and Eggs
35min