Appareils et accessoires
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
17.09 g
Calories
1074 kJ /
257 kcal
Lipides
18.14 g
Fibre
2.52 g
Glucides
6.36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Deliciously Light
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tuna mousse
10min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Garlic soup
40min
Salmon tartare
10min
Baked falafel kofta
Pas d’évaluation
Cod with aïoli
40min
Torta Pasqualina
1h 50min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Steak tartare
30min
Turkey roulades with minted pea mash
35min