Spiralized Scalloped Potatoes

Spiralized Scalloped Potatoes

5.0 2 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portions

Ingrédients

  • water to fill bowl halfway
  • Yukon gold potatoes ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the blade width (see Tip)
    20 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces
    4 oz
  • Gruyère cheese cut into pieces
    6 oz
  • yellow onion cut into pieces
    3 oz
  • garlic cloves
    4
  • unsalted butter cut into pieces, divided
    4 oz
  • all-purpose flour
    3 oz
  • whole milk
    15 oz
  • fresh thyme leaves only
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • white pepper
    1 tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 894.5 mg
Protides 21.4 g
Calories 2128.4 kJ / 508.7 kcal
Lipides 32.3 g
Fibre 2.9 g
Graisses saturées 19.1 g
Glucides 33.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...