Appareils et accessoires
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Prép. 5min
Total 10min
750 g
Ingrédients
-
jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed10
-
white vinegar200 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
fresh bay leaf1
-
sea salt3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sugar3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 750 g
Sodium
5661.7 mg
Protides
1.8 g
Calories
523.2 kJ /
125.1 kcal
Lipides
0.7 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
21.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
French onion dip
45min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2h
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Alphabet cupcakes
25h 30min
DIY fruit dippers
35min
Chai latte parfait
29h 5min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Apple and ginger paste
6h 15min
Frozen margarita
10min