Appareils et accessoires
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prép. 10min
Total 30min
4 pieces
Ingrédients
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
955.9 mg
Protides
4.9 g
Calories
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Lipides
13 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
40.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (TM5)
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Little mug gingerbread houses
5h 30min
"Marry me" chicken pasta
35min
Vegetable Stock Paste
Pas d’évaluation
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Chunky guacamole
10min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min
Pistachio macarons
2h 30min
Char siu pork bao
2h 10min