Appareils et accessoires
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prép. 10min
Total 30min
4 pieces
Ingrédients
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
955.9 mg
Protides
4.9 g
Calories
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Lipides
13 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
40.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (TM5)
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Chocolate and nut babka
3 godz.
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 godz. 10 min
Passion fruit mojito mocktail
15 min
Meat feast pizza
1 godz. 30 min
Strawberry protein milkshake
10 min