Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)

Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)

4.8 13 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 15min
9 pieces

Ingrédients

Sour cream pastry
  • plain flour plus extra to dust
    300 g
  • caster sugar
    1 tbsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • unsalted butter chilled and cut into cubes
    225 g
  • sour cream
    120 g
Filling
  • apples peeled, cored and cut into small pieces (1 cm)
    2
  • fresh cherries or frozen, pitted and cut in half
    150 g
  • caster sugar
    50 g
  • cornflour
    1 tbsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • lemon juice
    1 tbsp
Assembly
  • egg
    1
  • water
    1 tbsp
  • plain flour to dust
  • icing sugar to dust

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 124.2 mg
Protides 5.2 g
Calories 1677.6 kJ / 400.9 kcal
Lipides 24.1 g
Fibre 2.4 g
Graisses saturées 14.7 g
Glucides 42.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...