Appareils et accessoires
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Prép. 10min
Total 1h 45min
12 portions
Ingrédients
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
188.6 mg
Protides
6.3 g
Calories
723.6 kJ /
172.3 kcal
Lipides
3.6 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
27.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Baking bread in cast iron
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Spiralized Apple Fritters
35min
Cultured Butter
12h 15min
All-Purpose Meat Rub
5min
Buttermilk bread
2h
Butter
10min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Vanilla paste
10min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Spiced fruit loaf
2h 30min