Appareils et accessoires
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Prép. 10min
Total 1h 45min
12 portions
Ingrédients
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
188.6 mg
Protides
6.3 g
Calories
723.6 kJ /
172.3 kcal
Lipides
3.6 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
27.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Baking bread in cast iron
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiced fruit loaf
2h 30min
Portuguese-style crème brûlée
25min
Mother sourdough starter
108h 20min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4h 15min
Butter
10min
Strawberry jam
55min
Green onion flatbreads
55min
Runny custard
15min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min