Appareils et accessoires
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter600 g
-
onion cut in quarters100 g
-
fresh parsley leaves5 sprigs
-
red capsicum cut in slices100 g
-
green capsicum cut in slices50 g
-
eggplant cut in pieces100 g
-
button mushrooms cut in quarters15 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground smoked paprika3 pinches
-
olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
987.2 mg
Protides
3.9 g
Calories
812.8 kJ /
194.3 kcal
Lipides
12.8 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
18.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Baby And Toddler Chicken Patties
Pas d’évaluation
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Keto Cheesecake
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4h 20min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35min
Fish and Avocado Loaf
2h
Miso Soup
40min