Appareils et accessoires
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Prép. 25min
Total 1h 30min
4 portie
Ingrédients
-
witte wijn50 g
-
kippenborst filets, zonder vel4
-
mortadella4 sneetjes
-
Fontina kaas4 sneetjes
-
12 verse sperziebonenasperges, groen in tweeën gesneden8 stengels
-
uien gehalveerd100 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
olie om te bakken
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
water1000 g
-
zout plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
peper, gemalen plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
pasta, droog Type tubetti rigatoni300 g
-
peterselie, vers gehakt
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
948 mg
Protides
60.3 g
Calories
3172.3 kJ /
758.2 kcal
Lipides
27.4 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
13.5 g
Glucides
63.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pulled Pork
Pas d’évaluation
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Popcorn-ijs
Pas d’évaluation
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Pierogi met vlees
1h
Glühwein
15min
Crème anglaise
15min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15min