Appareils et accessoires
Aardappelen met Varkensribbetjes
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 portie
Ingrédients
-
40 g olieolijfolie40 g
-
teentje knoflook3
-
varkensribbetjes in stukken gesneden (5-6 cm)500 g
-
olijfolie20 g
-
ui gevierendeeld150 g
-
wortelen in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik80 g
-
bier80 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
aardappel in blokjes (4-5 cm)700 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
185.4 mg
Protides
29 g
Calories
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Lipides
35.7 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
9.3 g
Glucides
41.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Chocolade-Fudgecake
Keine Bewertungen
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 Std. 30 Min
Vleesbouillonpasta
45 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen