Appareils et accessoires
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Prép. 30min
Total 5h 30min
8 portie
Ingrédients
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optionnel) met spek omhuld20
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1106.5 mg
Protides
116.8 g
Calories
3849 kJ /
919.9 kcal
Lipides
42.4 g
Graisses saturées
14.4 g
Glucides
7.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Hummus
5min
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Margarita van komkommer en chilipeper
Pas d’évaluation
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Chocoladetaart met Pistache
4h 45min