Appareils et accessoires
Pikante Kip met Kokosrijst
Prép. 10min
Total 1h 25min
6 portie
Ingrédients
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook3
-
rode peper, vers ontdaan van zaadjes, grof gehakt, plus extra, in plakjes gesneden, voor garnering1
-
olie20 g
-
gele curry pasta50 g
-
citroengras, vers2 stukken
-
gember, vers wortel geschild, in plakjes gesneden (2 mm)20 g
-
kaffir limoenblad, vers (optionnel)2
-
1000 g kippenbout, met velkip (900-1000 g) (zie variatie)1
-
water600 g
-
kokosmelk, uit blik250 g
-
basmati rijst250 g
-
koriander, vers voor garnering
-
limoen (optionnel) in plakjes gesneden, voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
238 mg
Protides
46.6 g
Calories
3232.1 kJ /
772.5 kcal
Lipides
42.8 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
14.3 g
Glucides
47.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Aardappel-wortel hapjes
40min
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Romige Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Green Godess Salade
20min