Appareils et accessoires
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Prép. 25min
Total 1h 45min
6 portie
Ingrédients
-
witte wijn50 g
-
spek, elk soort12 sneetje
-
uien in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)450 g
-
olie om te bakken
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
honing15 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
peper, gemalen¾ tl
-
basmati rijst250 g
-
peterselie, vers gehakt
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1221.5 mg
Protides
28.3 g
Calories
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Lipides
29.3 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
47.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Vegetarische hamburger
45min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Pas d’évaluation
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Pas d’évaluation
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation