Appareils et accessoires
Krokant gebraad met moutbiersaus
Prép. 20min
Total 2h 40min
6 portie
Ingrédients
-
uien gehalveerd200 g
-
teentje knoflook1
-
knolselder in stukjes (2-3 cm)100 g
-
boter in stukken40 g
-
water900 g
-
bier moutbier500 g
-
2 blokjes vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)1600 g
-
aardappelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
karwijzaad (optionnel)1 - 2 tl
-
cacaopoeder (optionnel)1 tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
56 g
Calories
2388 kJ /
570 kcal
Lipides
30 g
Fibre
2.4 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Champagne crème cake
Pas d’évaluation
Rugelach met pistache-halva
Pas d’évaluation
Spaghetti carbonara
30min
Chorizo Quiche
2h 30min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Frisse koolsalade
15min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation