Appareils et accessoires
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Prép. 25min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
fresh parsley leaves only1 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
1 ½ oz dried porcini mushrooms, slicedfresh porcini mushrooms sliced4 ½ oz
-
fresh mushrooms sliced4 oz
-
salt divided1 ¼ tsp
-
water60 oz
-
10 ½ oz tagliatelle pasta neststagliatelle (long dried egg pasta)10 ½ oz
-
freshly ground black pepper1 - 2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
751.1 mg
Protides
11.6 g
Calories
1750.8 kJ /
418.5 kcal
Lipides
15.3 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
2.4 g
Glucides
58.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pasta Favorites
23 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chili Oil Noodles
30min
Cacio e Pepe
30min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Browned Pork Rice
1h
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Garlic and sage mash
30min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Lemon Garlic White Rice
35min
Natillas
1h