Appareils et accessoires
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
Prép. 15min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
Almond crumble
-
plain flour40 g
-
unsalted butter40 g
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Bay leaf crème anglaise
-
milk250 g
-
egg yolks4
-
white sugar20 g
-
fresh bay leaves5
Poached pears
-
hot water250 g
-
dry white wine450 g
-
almond liqueur70 g
-
white sugar30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
star anise1
-
cinnamon quill1
-
Beurre Bosc pears ripe but not soft, peeled and cored6
-
brown sugar60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
58.6 mg
Protides
5.4 g
Calories
2068.3 kJ /
494.3 kcal
Lipides
11.1 g
Fibre
8.7 g
Graisses saturées
5.3 g
Glucides
77.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Community fave brown rice salad
55min
Peppermint crisp tart
24h 20min
French onion dip
45min
Raspberry and basil sangria
40min
Cauliflower Mash
Pas d’évaluation
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min
Homemade Sour Cream
16h 30min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Tequila kiwi smash
5min
Spicy Margarita Fizz
10min