Malaysian Spiced Fried Chicken

Malaysian Spiced Fried Chicken

4.8 10 évaluations
Prép. 10min
Total 4h 50min
4 portions

Ingrédients

  • whole chicken legs (approx. 4-5 legs), with skin and bone
    1000 g
  • fresh lemongrass white part only
    6 stalks
  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger cut in slices
    15 g
  • onion
    70 g
  • shallots
    40 g
  • curry leaves
    3 sprigs
  • ground turmeric
    1 tsp
  • ground fennel
    1 tsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • curry powder
    2 tsp
  • chilli powder
    1 tsp
  • sugar
    2 tsp
  • salt adjust to taste
    1 - 2 tsp
  • cornflour (starch)
    2 tbsp
  • white rice flour
    2 tbsp
  • vegetable oil to deep fry

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1116.8 mg
Protides 49.5 g
Calories 2000 kJ / 478 kcal
Lipides 23.7 g
Fibre 2.3 g
Graisses saturées 8.9 g
Glucides 14.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...