Appareils et accessoires
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
Prép. 10min
Total 30min
300 g
Ingrédients
-
80 g raw almond nutsraw cashew nuts80 g
-
garlic clove½
-
preserved roasted red capsicums in oil100 g
-
olive oil30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread slices toasted10 - 12
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
1422 mg
Protides
22.9 g
Calories
2706.4 kJ /
646.8 kcal
Lipides
26.9 g
Fibre
12.3 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
86.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Celebrate our Uniqueness
19 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Basic cheesecake
10 godz.
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Brak ocen
Saddle of Venison with Cranberry Compote, Mushroom Dumplings and Squash
2 godz. 30 min
Vegan Bolognese
50 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 30 min
Mushroom risotto
30 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Vegan burgers
45 min