Pasta with tomato, bacon and mushroom

4.7 25 évaluations
Prép. 10min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into cubes (2 cm)
    40 g
  • shortcut bacon rashers cut into strips
    200 g
  • fresh mushrooms cut into slices
    100 g
  • canned tomatoes
    375 g
  • cream
    200 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • garlic powder
    1 pinch
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried chilli flakes
    1 pinch
  • water
    300 g
  • sea salt to season
    1 pinch
  • dried fettuccine (curly edge)
    300 g
  • fresh basil leaves torn into pieces
    5

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 741 mg
Protides 26.9 g
Calories 2437.1 kJ / 582.5 kcal
Lipides 24 g
Fibre 4.6 g
Graisses saturées 13.9 g
Glucides 66.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...