Appareils et accessoires
Pork Ball Soup With Cabbage
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
Pork balls
-
pork shoulder loin cut in strips (1 cm), partially frozen200 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
dried sole fish powder1 tsp
Soup base
-
water1400 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (4-5 cm)400 g
-
Tianjin preserved vegetables (tung choy)30 g
-
chicken stock powder½ tbsp
-
fresh ginger sliced5 g
-
white pepper powder½ tsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1392.8 mg
Protides
9.9 g
Calories
488.1 kJ /
116.7 kcal
Lipides
6.9 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
2.4 g
Glucides
3.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
In Homemade We Trust
43 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Onsen Eggs
50 Min
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Keine Bewertungen
KL Hokkien Noodles
35 Min
Watercress Soup
Keine Bewertungen
Oil Free Braised Chicken Wings
50 Min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 Std. 30 Min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Keine Bewertungen
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 Std. 20 Min