Appareils et accessoires
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
Prép. 5min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
water1500 g
-
pearled barley rinsed100 g
-
bean curd sheets (soft type)60 g
-
pandan leaves tied into knots4
-
gingko nuts180 g
-
lump sugar130 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
105.7 mg
Protides
4 g
Calories
884.2 kJ /
211.3 kcal
Lipides
1.4 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
46.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
In Homemade We Trust
43 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Prawn Glass Noodles
30min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Braised Rice Wine Fish
20min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Pas d’évaluation
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min